Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

A jegyüzérek buktak a vb-döntővel

2006.07.08. 19:32
Mindenki német-brazil döntőt várt, így most inkább eladnák a döntőre szóló jegyeiket. A jegyüzérek nem örülnek a túlkínálatnak.

A jegyüzérek nem jártak túl jól azzal, hogy Olaszország és Franciaország vívja a labdarúgó-világbajnokság döntőjét. Egyelőre több brazilt és német szurkolót látni Berlin utcáin, mint a két finalista fanatikusait. Ennek magyarázata, hogy mind a hazaiak, mind a dél-amerikaiak német-brazil döntőt vártak, sokan közülük éppen ezért jegyet is vettek a vb utolsó összecsapására, most pedig arra "kényszerülnek", hogy eladják azt.

"Arra számítottam, hogy több ezer euróért tudom eladni a belépőket, erre tessék, a brazil és a német szurkolók potom párszáz euróért árulják feleslegessé vált jegyeiket, így nekem is lejjebb kellett vinnem az árakat" - panaszkodott egy jegyüzér az MTI tudósítójának, aki azért először 2000 eurót kért volna a tikettért.

A feketén jegyet árusító illető elárulta, húsz belépője volt a francia-portugál elődöntőre, de a brazil és angol szurkolók miatt 400 euró volt a maximum, amelyért megszabadult jegytől, de a találkozó kezdete előtt pár perccel, volt akinek 150 euróért adta el az utolsó két tikettet.

A nevét érthető okokból elhallgató stuttgarti férfi keserűségében megjegyezte, még a végén ő is a helyszínen nézi meg a döntőt, mert inkább megtart egy jegyet, minthogy mindössze 3-400 euróért megváljon tőle.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?