Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megsérült örömében az argentin Gera

2008.09.10. 13:08
Bokaficammal végződött az argentin Fabian Espindola gólörömös mutatványa egy amerikai futballmeccsen, ráadásul a találatát sem adták meg. A gólkirály mankóra kényszerül, négy hétig lábadozhat.

Kificamította a bokáját gólja ünneplése közben a Real Salt Lake csatára, Fabian Espindola: rosszul ért talajt egy hátraszaltó után az LA Galaxy elleni meccsen. (A Galaxy-sztár David Beckham nem játszott.)

Az amerikai futballbajnokságban (MLS) szereplő támadót mindössze nyolc perccel a kezdés után kellett lecserélni, ráadásul még a találatát is érvénytelenítette a bíró, mert lesen ért bele fejjel egy lövésbe.

Buta sérülése súlyosabb, mint először gondolták, a stadiont csak mankóval tudta elhagyni, legalább négy, de lehet, hogy nyolc hetet kell kihagynia, az alapszakasz utolsó meccsein talán már szerepelhet.

Hiányozni fog, mert öt góljával ő ca sapat legeredményesebb játékosa ebben a szezonban.

A meccs 2-2-re végződött, az RSL második a nyugati főcsoportban, jó esélye van, hogy történetében először bejusson a rájátszásba.

Az argentinhoz hasonlóan szokott örülni góljainak a magyar Gera Zoltán is, de tudomásunk szerint neki még nem voltak ebből problémái.