A kapusnak egyetlen foga sem maradt

2008.10.14. 15:02
Súlyos baleset miatt kellett félbeszakítani egy mérkőzést a Hessenligában. Az Urberach kapusa olyan szerencsétlenül ütközött a hazaiak csatárával, hogy alsó és felső állkapcsa is eltörött, majdnem meghalt, mesterséges kómában tartják.

Jürgen Hoffelner, a hesseni tartományi ligában szereplő FC Viktoria 09 Urberach hálóőre az FC Eschbornnal vívott bajnoki mérkőzésen ütközött az ellenfél játékosának lábával. A 35 éves portás majdnem életét vesztette, de a csapatorvos kiszedte a torkából a lenyelt nyelvét.

A sérülés az 50. percben történt, amikor egy jobb oldali beadás után Sascha Volk, az Eschborn csatára belefutott a kivetődő kapusba. Az eset után a játékvezető félbeszakította a meccset. Volk azt nyilatkozta: „Szeretném tisztázni, hogy semmi szándélkosság nem volt a mozdulatomban, nagyon sajnálom az esetet, remélem, Hoffelner gyorsan felgyógyul és visszatér.”

A frankfurti klinikán megállapították, összesen hét helyen törött el a kapus alsó és felső állkapcsa, egyetlen foga sem maradt, és több műtét vár rá. Egyelőre az orvosok mesterséges kómában tartják a labdarúgót.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport