Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Vesztett pontokban már az MU a PL élén

2009.01.10. 20:25 Módosítva: 2009.01.10. 21:28
A Liverpool vezeti az angol futballbajnokságot a megnyert pontokkal, de a szombati iksszel rontott a helyzetén. Vasárnap jön az MU-Chelsea-rangadó.

Csak döntetlent játszott a Liverpool a Premier League 21. fordulójának szombati napján, helyét megerősítette a tabella élén, ám gyengítette is: a vesztett pontokat számolva már a Manchester United a legjobb.

A Pool Stoke-ban lépett pályára, pocsékul futballozott, de így is nyerhetett volna, ha Steven Gerrard két kapufájából az egyik szerencsésebben pattan.

A Stoke-ból a Parittyaember Rory Delap találta el a lécet, a végeredmény 0-0 lett.

Az egy ponttal a Liverpoolnak 21 mérkőzésből 46 van, az MU hárommal kevesebbet, 18-at teljesített, 38 pontot szerzett, amivel jelenleg csak negyedik. Három sikerrel 47-re mehet föl.

Már vasárnap nagyot léphetnek előre, ha a rangadón a Liverpool-edző Rafa Benítez véleményével szemben nem lesznek idegesek, és megverik a második, jelenleg 20 meccsből 42 pontos Chelsea-t.

A harmadik most az Aston Villa (41), ami szombaton a West Bromot győzte le 2-1-re, és felkapaszkodott a dobogóra. Az 5. Arsenal szintén nyert, 1-0-ra, a Bolton ellen.

2-2 lett a Newcastle-West Ham United találkozó, az Everton biztosan, 2-0-ra verte a Halmosi Péter nélkül játszó Hull City-t. A második, gyönyörű gólt Mikel Arteta rúgta szabadrúgásból, 27 méterről.

Szombaton a hideg időjárás miatt elmaradt a Fulham-Blackburn és a Portsmouth-Manchester City-összecsapás, a Middlesbrough-Sunderlandet megtartották, 1-1 lett.