Máté, Mirella
7 °C
17 °C

Senki sem találja az interes Adrianót

2009.04.06. 12:50
Elképzehető, hogy valamelyik rokonánál van. Legalább is ezt feltételezi a csatár menedzsere, Gilmar Rinaldi, aki ugyanakkor bizonytalanul nyilatkozott arról, hogy a játékos visszatérhet-e olasz klubcsapatához, az Internazionaléhoz, és ha igen, mikor.

Adriano hollétéről azóta nem tudni biztosat, hogy hiányzott a repülőgépről, amely az idegenlégiós brazilokat vitte vissza a Peru elleni, szerdai világbajnoki selejtező után európai klubjaikhoz. A találgatások közt felmerült, eltűnésének oka lehet, hogy elrabolták.

A brazil labdarúgó-szövetség a hét végén közleményben azt tudatta, hogy ismeretei szerint Adriano Rióban tartózkodik, és közeli kapcsolatban áll a nemzeti együttes szövetségi kapitányával, Dungával.

Rinaldi menedzser vasárnap a helyi médiának azt nyilatkozta, Adriano hozzátartozóival van, és cáfolta a pletykákat, hogy gondjai támadtak volna a rendőrséggel, vagy hogy baleset érte volna.

Arra az újságírói felvetésre ugyanakkor nem válaszolt, hogy netán komoly személyiségi zavarokkal küszködne a játékos, és ezért keresett menedéket rokonainál.

A GloboEsporte.com honlap Rinaldira hivatkozva azt közölte, hogy Adriano hétfőn nem utazik vissza Olaszországba, s a menedzser abban sem biztos, hogy a játékos egyáltalán valaha is visszatér-e az Interhez.