Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Híres könyvelő vezeti a DVSC BL-meccsét

2009.11.02. 15:17
A Bajnokok Ligája egyik legtapasztaltabb játékvezetője, a 44 éves Mejuto Gonzalez kapta a Debrecen firenzei vendégjátékát.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kijelölte a soron következő Bajnokok Ligája forduló mérkőzéseinek játékvezetőit, a szerdai Fiorentina-Debrecent Manuel Mejuto Gonzalez kapta, két asszisztense Jesús Calvo Guadamuro és Roberto Díaz Pérez del Palomar lesz. A spanyol bíró 2005-ben a Bajnokok Ligája döntőt vezette, a Milan félidei háromgólos előnyről veszített a Liverpool ellen Isztambulban.

A 2004-es Eb-n a dán-olasz mellett ő vezette az egyik legjobb meccset, amelyiken Csehország 3-2-re verte Hollandiát. A legutóbbi Eb-n az osztrák-német volt az övé, mindkét kapitányt a lelátóra küldte.

Budapesten is megfordult már a civilben könyvelő, köztisztviselő játékvezető, 2007-ben ő volt az olaszok elleni barátságos meccs bírója, ezen a válogatott 3-1-re nyert.

Kassai Viktor ebben a körben nem kapott lehetőséget, Berzi Sándor fogja ellenőrizni a Maccabi Haifa-Juventus meccset.

A Debrecen kedd reggel kilenckor repül az olasz városba, este a helyszínen tart edzést. Rudolf Gergely ígéri, ezúttal is idegesíteni fogja a hétvégén 3-1-re győztes firenzeiek kapusát, Freyt, ezt még Budapesten tudatta vele. A Debrecen egyelőre pont nélküli, a Fiorentina a továbbjutásért harcol, az első meccset 4-3-ra nyerte a Puskás Stadionban.