Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Meztelen, részeg drukker a 16-oson belül

2009.11.09. 16:28
A Köln ellen tizedszer is kikapott a Hertha BSC a Bundesligában, négy ponttal utolsó. A meccs nem emiatt lesz emlékezetes, meztelen drukker rohant a pályára a hat fokban.

Az Európa Ligában érdekelt Hertha BSC csütörtökön bravúros győzelmet ért el, vasárnap azonban ismét kikapott, ezúttal a Köln verte. A győztes gólt Novakovic szerezte a 79. percben, a berlinieknek így esélyük sincs, hogy elmozduljanak az utolsó helyről.

A német sajtó azonban nem is ezzel a vereséggel, hanem egy pályára rohanó meztelen férfival foglalkozik nagy terjedelemben.

A Bild kinyomozta, hogy az Olimpiai Stadion M szektorából jutott el a büntetőterületre a részegen üvöltöző drukker, a 70. percben két rendező birkózott vele, amíg sikerült lefogni. „Nadrág és pont nélkül közelít a másodosztály felé a Hertha” – írta a lap tudósításában, de egyben remélik, hogy a birtokháborításnak nem lesznek követői.

„Nem tudok szemrehányást tenni a játékosaimnak” – értékelt Friedhelm Funkel vezetőedző. „Pillanatnyilag szarban van a lábunk” – magyarázta képletesen, hogy átok ül rajtuk. A gyenge átigazolás után a sérülések is állandósultak, Dárdai Pál mellett még sokan kiestek a csapatból.

A csapatot tavasszal 70 ezren ünnepelték, most 40 ezren fütyülték ki.