Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fernando Torres nem játszik a Puskásban

2009.11.11. 12:00
Európa-bajnok sztárja nélkül jön budapesti BL-meccsére a Liverpool, a spanyol csatár ágyéksérülése miatt hetekre kidőlt.

Fernando Torres további három hétig nem játszhat ágyékproblémái miatt, jelentette be a Liverpool honlapján Rafa Benitez. Az Európa-bajnok csatár idén már többször bajlódott sérüléssel, a legújabb azt jelenti, hogy nem játszhat a budapesti Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Debrecen ellen.

TRPar2776041

A Liverpoolnak óriási szüksége lenne Torresre, a csapat rettenetes formában játszik: legutóbbi kilenc mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg, igaz, az pont a Manchester United elleni csúcsrangadó volt.

A Bajnokok Ligájában sem sokkal jobb a helyzet, két fordulóval a vége előtt a Liverpool kiesésre áll a csoportban. Az angolok a Debrecennel játszanak, majd az utolsó körben a Fiorentinát fogadják, de ha közben az olaszok hazai pályán megverik a Lyont, a Liverpool biztosan az Európa Ligában folytathatja csak.

„Ha továbbra is megmarad a szenvedély és az összetartás a csapatban, biztos vagyok benne, hogy mosolyogva túlesünk ezen a kellemetlen időszakon – mondta a csapat egyik legjobbja, a jobbhátvéd Glen Johnson.