Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Motorbaleset érte a Tottenham-kapust

2009.11.12. 16:37
Autónak ütközött Carlo Cudicini: nincs életveszélyben, de élete megváltozhat súlyos sérülései miatt, állítják az orvosok.

”Carlo Cudicini eltörte mindkét csuklóját, illetve a medencecsontját egy közúti motorbalesetben, ma délelőtt” – közölte csütörtökön a futballista klubja, a Tottenham Hotspur honlapja.

A 36 éves kapus fél tizenkettő körül motorjával személyautónak ütközött London közelében, mentőhelikopterrel szállították kórházba. ”A mentőorvosok szerint sérülései valószínűleg megváltoztatják az életét” – idézte a Guardian a rendőrség szóvivőjét. Pontosan nem tudni, ez mit jelent, elképzelhető, nem védhet újra.

Nincs már életveszélyben, az autót vezető nő és gyereke sértetlenül megúszta a balesetet. A sofőrt nem vették őrizetbe.

Az olasz Milan-nevelés és korábbi Lazio-kapus 2000-ben szerződött Londonba, a Chelsea-hez, majd januárban került a Tottenhamhez.