Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Briatore kirúgta a kilencedik QPR-edzőt is

2010.01.16. 12:41 Módosítva: 2010-01-16 12:44:00
A 2007 óta tulajdonos Flavio Briatore kirúgta a 9. edzőt is a Queen's Park Rangerstől, Paul Hart sorsát a Sheffield United elleni FA Kupa-kiesés pecsételte meg. A QPR 10. az angol másodosztályban, öt pontra van a célként megjelölt feljutási lehetőséget biztosító rájátszáshelytől.

Paul Hart mindössze öt meccset ért meg a Queen’s Park Rangers kispadján: Buzsáky Ákos klubja közös megegyezéssel szerződést bontott a decembert 17-én kinevezett szakemberrel. Hart Flavio Briatore tulajdonos kilencedik kirúgott edzője 2007 óta.

A QPR edzői 2007 óta

John Gregory, Luigi De Canio, Iain Dowie, Paulo Sousa, Jim Magilton, Paul Hart, Gareth Ainsworth (kétszer), Steve Gallenm és Marc Bircham ifiedzők, akik átmeneti jelleggel irányították a csapatot.

Hart a Buzsákyt lefejelő, és ezért kirúgott Jim Magiltont váltotta a Championshipben szereplő csapatnál, amelynél Flavio Briatore társtulajdonos a feljutást jelölte ki célul. A QPR jelenleg a 10., de csak öt pontra van a már rájátszást érő helyen álló Swansea-től.

Hart öt meccséből csak egyet nyert meg (a Bristolt verték hazai pályán 2-1-re), majd kikaptak az Ipswich-től, a maradék hármat a Sheffield Uniteddel játszották, a bajnokin és az FA-kupa meccsen 1-1-re végeztek, a kupaújrajátszást azonban hazai pályán 3-2-re elbukták. A mérkőzés után Hart bejelentette távozását.

A hétvégi bajnokin a tartalékcsapat edzője, Mick Harford irányítja a QPR-t, a hosszú távú megoldást az ex-West Ham-edző Alan Curbishley, vagy a tavaly a Readinget vezető Steve Coppell jelentheti.