Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Maradona tévécsatornát indít

2010.01.16. 07:43
Még a június 11-én rajtoló, dél-afrikai világbajnokság előtt beindítja saját tv-csatornáját Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Miközben a júniusi futball-világbajnokságra készül, Diego Maradona folytatja tévés karrierjét is. Az argentinok szövetségi kapitánya korábban nagy sikerrel készített beszélgetős műsort hazájában, most saját csatornát indított.

"Ez lesz a sportvilág első olyan szórakoztató adója, amely minden szurkolói réteghez szól" - fogalmazott Maradona.

A csatornát Mexikóban mutatták be (ahol 1986-ban világbajnokságot nyert futballistaként), azért, hogy hangsúlyozzák, a vállalkozás nem Argentínára koncentrál, hanem a tervek szerint húsz országban lehet majd fogni. Az adó neve 10 ETV lesz, a 10 a legendás futballista egykori mezszámára, az E betű pedig az angol entertainment, azaz szórakoztatás szóra utal.

A tévéadó azonban nem valami Maradona köré épített valóságshow lesz, a ő maga csak néhány műsornak lesz aktív szereplője, és a csatorna programjai elsősorban azt próbálják majd bemutatni, hogy mi történik a kulisszák mögött.

Maradona körül egyébként is zajlik az élet, a héten adótartozása miatt elárverezték egy korábbi fülbevalóját Olaszorszgban. Pénteken pedig lejárt kéthónapos eltiltása, amiért novemberben durván beszólt az őt kritizáló újságíróknak. Az argentin kapitány vasárnap egy küldöttséggel Dél-Afrikába utazik, hogy megnézze csapata tervezett világbajnoki főhadiszállását.