Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Torghelle kiállíttatta a kapust, gólt lőtt

2010.01.24. 21:12
Tizenegyest harcolt ki csapatának, főszereplő volt a német másodosztályú Augsburgban az Oberhausen elleni bajnokin vasárnap Torghelle Sándor. 3-0-ra nyertek és már osztályozós helyen állnak.

A magyar csatár kezdőként lépett pályára az Augsburgban, és sokat tett csapata sima győzelméért. Az Augsburg a 7. percben szerezte meg a vezetést Torghelle csatártársa, Michael Thurk góljával.

A 37. percben egy kapufáról kipattanó labdára Torghelle csapott le, de mielőtt gól lehetett volna belőle, az ellenfél kapusa közvetlenül a kapu előterében elgáncsolta.

A lassításokból ugyan kiderül, hogy Torghelle lesről indult a szabálytalanság előtt, de a bíró ezt nem vette észre, kiállította a kapust és büntetőt adott az Augsburgnak. Az első gól szerzője, Thurk értékesítette is, 2-0 az Augsburgnak.

Egy perccel később végleg eldőlt a mérkőzés: az Oberhausen cserekapusának rossz felszabadítása után az Augsburg szerzett labdát, Torghelléhez passzoltak, aki tizennégy méterről a kapuba bombázott, kialakítva a 3-1-s végeredményt.

Az Augsburg győzelmével feljött a harmadik, osztályozós helyre a Bundesliga II.-ben.