Torghelle kiállíttatta a kapust, gólt lőtt

2010.01.24. 21:12
Tizenegyest harcolt ki csapatának, főszereplő volt a német másodosztályú Augsburgban az Oberhausen elleni bajnokin vasárnap Torghelle Sándor. 3-0-ra nyertek és már osztályozós helyen állnak.

A magyar csatár kezdőként lépett pályára az Augsburgban, és sokat tett csapata sima győzelméért. Az Augsburg a 7. percben szerezte meg a vezetést Torghelle csatártársa, Michael Thurk góljával.

A 37. percben egy kapufáról kipattanó labdára Torghelle csapott le, de mielőtt gól lehetett volna belőle, az ellenfél kapusa közvetlenül a kapu előterében elgáncsolta.

A lassításokból ugyan kiderül, hogy Torghelle lesről indult a szabálytalanság előtt, de a bíró ezt nem vette észre, kiállította a kapust és büntetőt adott az Augsburgnak. Az első gól szerzője, Thurk értékesítette is, 2-0 az Augsburgnak.

Egy perccel később végleg eldőlt a mérkőzés: az Oberhausen cserekapusának rossz felszabadítása után az Augsburg szerzett labdát, Torghelléhez passzoltak, aki tizennégy méterről a kapuba bombázott, kialakítva a 3-1-s végeredményt.

Az Augsburg győzelmével feljött a harmadik, osztályozós helyre a Bundesliga II.-ben.  • Hírek
  • Bankszámla