Alfréd
-3 °C
3 °C
Tóth Ivett
ma 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Raúl a sötét oldalon járt

2010.03.12. 15:09 Módosítva: 2010-03-12 15:09:43
Még a csapatkapitány is elvesztette a fejét a Real Madrid kiesésekor, korrekt múltja menthette csak meg a piros laptól.

Talán a legsportszerűbb futballista a világon Raúl Gonzales Blanco, a Real Madrid csapatkapitánya, gólrekordere, egyik legjobbja, akit bő 15 éves karrierje alatt még nem állítottak ki.

Sárga lapot is csak elvétve kapott eddig, de a szerdai, Lyon elleni BL-kiesésen elszállt az agya. Ezt legalábbis nehéz megmagyarázni:

Korábban sosem csinált hasonlót, egyet sem rúgott senkibe, földön fekvőt végképp nem próbált eltalálni, efféle fenyegetést sem láttunk tőle soha.

Valószínűleg volt előzménye az esetnek, Crist nem kell félteni, fekve megbróbált visszarúgni, de a realos csak a bíró nagy jóindulatának és tiszta múltjának köszönheti, hogy nem kapott pirosat.

Más klasszisok is begőzöltek néha, Beckhamnek, Zidane-nak rekord mennyiségű piros lapja van, de az abszolút korrektnek tartott Dennis Bergkamp is taposott meg ellenfelet.

Raúl csak csere volt szerdán is - Pellegrini edző alig játszatja -, tehetetlenül kellett néznie közel 80 percig, ahogy klubja sorozatban hatodszor búcsúzik a BL-től már a tizenhat között, de beállása után is csak rugdosódására lehet emlékezni.