Megölte barátnőjét a brazil bajnok kapusa

2010.07.08. 11:44
Bruno Souza feladta magát, volt barátnője, négy hónapos gyermekének anyja június elején tűnt el.

Önként feladta magát a rendőrségen Bruno Fernandes Souza, a brazil bajnok Flamengo kapusa, miután gyilkosság miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A 25 éves kapust azzal gyanúsítják, hogy megölte volt barátnőjét, akitől egy négy hónapos gyermeke van. Eliza Samudio június 4-én tűnt el, a játékos 17 éves unokatestvére szerint nagybátyja egy Rio de Janeiro környéki hotelbe hurcolta, majd megfojtotta a nőt, a holttestet pedig elrejtette.

Souza unokatestvére is részt vett az elrablásban, meg is mutatta a rendőröknek azt a házat Minas Gerais állam Vespasiano városában, ahol a hullát elrejtették. A rendőrség vérfoltos ruhadarabokat talált Souza lakásán, de azt még nem állapították meg, hogy Eliza Samudio vére lenne. Souza gyermekét jelenleg Samudio szülei gondozzák. A Flamengónál már kezdeményezték Souza szerződésének felbontását.

A kapus az Atlético Mineiro csapatában kezdte pályafutását, 2006-ban a Corinthians igazolta le, két éve véd a Flamengóban. 2007-ben az FC Barcelonával hozták hírbe, de végül nem szerződött Európába.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport