Hortenzia, Gergő
8 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Vétlen volt 40 méteres góljánál Fabregas

2010.09.18. 20:57
Nem mindennapi góllal szerzett vezetést az Arsenal, mégsem tudott nyerni Sunderlandben. Már emberhátrányban volt, amikor büntetőt kapott, de azt Rosicy kihagyta, a 95. percben jött az egyenlítés.

A 13. percben szerzett vezetést az Arsenal az angol bajnokság szombat esti zárómeccsén.

Anton Ferdinand addig vacakolt egy hátratett labdával, míg Fabregas majdnem elvette tőle. A Sunderland védője ekkor előre akarta lőni, de pont Fabregas lábát találta el, akiről 40 méterről pattant a kint álló kapus fölött a labda a hálóba.

Aztán Alex Songot kiállították az 55. percben, de tíz emberrel is eldönthette volna a meccset az Arsenal, de Nasri elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt – a 30. percben megsérült Fabregas helyére beálló – Tomas Rosicky a 74. percben kihagyta.

A hat perc hosszabbítás utolsó előtti percében aztán jött az egyenlítés, Darren Bent talált Almunia kapujába, így az Arsenal két pontot veszített és nem tudott az élen álló Chelsea elé kerülni.

Bogdán Ádám védett az 1-1-t elérő Boltonban, Gera Zoltán csak perceket kapott az ugyancsak 1-1-t játszó Blackburn-Fulham meccsen.