Valér
-1 °C
0 °C

Összeverekedtek edzésen a Fradi focistái

2011.05.03. 18:04
Hatalmas a feszültség a pénztelenség miatt a Ferencvárosnál. Van, aki bojkottálja a pályára lépést, mások összeverekedtek az edzésen. Az edző is kiakadt, válságértekezlet volt az Üllői úton.

A Ferencváros edzője az FTC–DVSC (1-1) bajnoki után a csapategység hiányáról beszélt, a Bors úgy tudja, Prukner László furcsa nyilatkozatában arra utalt, hogy a hosszú hónapok óta fizetésre váró futballisták közül néhányan összeverekedtek az egyik edzésen, sőt Andrezinho a pályára lépést is bojkottálja a fizetés elmaradása miatt. A lap Információi szerint a játékosok közti összetűzésben Marek Heinz, Liban Abdi és Rósa Dénes esett egymásnak.

A csapat utóbbi hetekben mutatott gyengébb játéka miatt a szurkolók támadják Pruknert, a DVSC-meccsen Rósát is kifütyülték lélektelen játéka miatt. A klubnál nyilatkozatstopot rendeltek el, nem tudni, találtak-e megoldást a vasárnap esti válságértekezleten.

A Bors informátora szerint a játékosok öt hónapja csak a 100 ezer forint körüli alapbérükhöz jutnak hozzá, de a fizetésük jelentős részét képező, korábban arculatátviteli juttatásnak nevezett összeggel tartoznak nekik.

A futballisták pénze havonta körülbelül 60 millió forintjába kerülne az FTC-nek, vagyis kizárólag a fizetések elmaradása 300 milliós tartozást jelent, ezt tetézik az Orosz Pál vezérigazgató által korábban bevallott 300–400 millió forintra tehető egyéb elmaradások.

Az FTC jelenleg negyedik az NB I.-ben, jó esélye van az Európa Liga-indulást érő dobogóra is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!