Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vadászat Messire

2011.05.04. 14:24

A Barcelona-Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntőről Vadászat Messire címmel írt a Bild. 1-1 lett a Nou Campban az idegenbeli 2-0-ás katalán siker után, a Barca simán bejutott a fináléba.

Az aranylabdás argentint tizenegyszer rúgták fel, három sárgát szedtek össze róla.

Carvalho még az első félidőben vágta fel, amikor megiramodott a labdával, Marcelo a 75. percben rúgta meg hátulról, amikor esélye sem volt a labdára.

A feltűnően indolensen játszó Adebayor pedig egyszerűen lerántotta, vagy inkább fel, aztán egyszerűen elejtette, vicces fault volt.

A tizenegy szabálytalanság kirívóan sok, mert a csapat összesen 31 faultjának több mint harmada Messi ellen irányult. Xavit, Mascheranót és Pedrót háromszor akadályozták. Messit az egész BL-sorozatban eddig a meccsig 19-szer rúgták fel.

Összehasonlításképp: a Premier League-ben az Aston Villa-szélső Ashley Young szenvedett a legtöbbet, 31 meccsen 92-szer állították meg szabálytalanul, ami nincs hármas átlag.