Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Henry bocsánatot kért a káromkodásért

2012.01.17. 10:24

Elnézést kért Thierry Henry az Arsenal-drukkertől, akivel a csapat vasárnapi, swansea-i veresége után vitatkozott össze. A szurkoló a 2-3 végén a tribünről szidta saját csapatát, amit a francia zokon vett, és dühösen visszaszólt, illetve mutogatott .

"Sokkolt és elkeserített az eredmény vasárnap, de nem csak az. Nehéz meccs után azt akartam, hogy az egész csapat megtapsolja a szurkolóinkat, és amikor odaértünk eléjük, nem értettem, , egyikük miért szid minket. Meg akartam neki mondani, hogy biztatásra van szükségünk, nem beszólásokra. Jót akartam, de utólag szebben is kifejezhettem volna ezt, tehát elnézést szeretnék kérni a káromkodásért attól a drukkertől. Nem akartam rosszindulatú vagy durva lenni, tudom, hogy mondhattam volna kulturáltabban" - nyilatkozta a klubhoz öt év után kölcsönbe visszatért csatár a The Sunnak.

Az Arsenal idén is rázós szezont fut, 15 ponttal van lemaradva a Manchester Citytől, ötödik a bajnokságban, és még a legnagyobb rivális Tottenham is  tíz ponttal megelőzi. Vasárnap a Manchester Unitedet fogadják Henryék, és nyerniük kellene, hogy ne maradjanak le még jobban.

"Nagyszerű pillanataink voltak ennél a klubnál, ám szükségünk van a támogatásra nem csak a jó, de méginkább a rossz időkben. Álljunk a csapat mögé a Manchester United ellen, hogy megszerezzük a három pontot, és újra sínre kerüljön a szezonunk" - lelkesített Henry.

A 34 éves klasszis idei két meccsén fél-fél órát játszott, egy gólt szerzett, sanszos, hogy a United ellen kezdeni fog.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek