Már Huszti vételáráról tárgyal a Monaco

2012.04.19. 16:08

Az orosz championat.com szerint a szentpétervári Zenitben játszó Huszti Szabolcs nyártól a Monaco-játékos lehet. A két klub már a vételárról tárgyal, írja az nso.hu.

Huszti már télen szóba került a  jelenleg a francia másodosztályban szereplő, Koman Vladimirt is leigazoló Monacónál, de azóta az angol West Bromwich és a német Mainz lehetséges nyári átigazolásai között is megemlítette az orosz sportsajtó.

A legfrissebb hírek szerint a Monaco már a támadó vételáráról egyeztet a Zenit vezetőivel, miután az orosz klubnál eldöntötték, hogy nyáron elengedik Husztit.

„Érdeklődés folyamatosan van Huszti iránt, többek között a Monaco részéről is. Nyártól fél év lesz hátra a szerződéséből, így a Zenit most nyáron tud utoljára pénzt kapni érte, ezért nem lenne meglepő, ha hajlanának az eladására. A szerződéshosszabbítás nem került szóba, de erre nem is látnék sok esélyt rá, hiszen Szabolcs továbbra is kevés lehetőséget kap a csapatban" – nyilatkozta Huszti menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak.  • Hírek
  • Csok