Nem lehet zsák pénzeket mutogatni

2012.07.21. 13:19
A szövetségnek elege lett a játékosok hülyeségeiből, pénzzel, eltiltással büntethetik a Twitter-bejegyzéseket.

Az Angol Labdarúgó Szövetség levelet küldött az első négy osztályban szereplő focistáknak, melyben felhívja a játékosok figyelmét, hogy tartózkodjanak a rasszista, vagy támadó kijelentésektől a közösségi oldalon - írja a The Sun.

A lap szerint a szövetség azzal indokolta döntését, hogy tömegesen érkeztek hozzájuk panaszok a Twitter-felhasználóktól, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy lépjenek az ügyben. „Ha a játékosok nem tartják be ezeket a szabályokat, pénzbüntetést, figyelmeztetést vagy akár eltiltást is kaphatnak - nyilatkozta az FA szóvivője.

A napokban Rio Ferdinand bejegyzésére érkezett panasz, aki viccesnek találta az Ashley Cole-nak címzett csokifagyi jelzőt. Wayne Rooney korábban a közösségi oldalon fenyegette meg veréssel az őt szidalmazó felhasználót, azt ígérve, hogy tíz másodperc alatt kiüti majd a férfit. Az arsenalos Jack Wilshere szintén Twitteren hencegett arról, hogy saját csapattársára fogadott. Később az UEFA figyelmeztetésben részesítette, be is zárta oldalát. A Chelsea-ben nevelkedett Leon Knight tavaly márciusban egy Tesco-szatyornyi pénzt fotózott le és osztott meg a közösségi oldalon, így üzenve az őt kritizálóknak, hogy mennyire jól megy neki.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM