Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
2 °C
9 °C

Mesterhármas Pakson és az MTK-pályán

2012.09.15. 21:22
A hazai bajnokság hetedik fordulójában Simon Attila és Tischler Patrik feltalálta magát a kapu előtt.

A Paks a Siófokot verte 4-1-re, az MTK az Egert 3-0-ra. Mindkét meccsen egy játékos emelkedett ki.

Előbbin Simon Attila teljesítménye azért is figyelemre méltó, mert az Újpest, majd a Kecskemét, a Zalaegerszeg és a Siófok korábbi csatára csereként lépett pályára. A 60. percben állt be és a 73. percben szerezte az első gólt Siófokon.

Aztán a 80. és a 87. percben is betalált. A 29 éves csatár tavaly a Kecskemétben és a Siófokban 8 gólig jutott. Idén ez volt a hatodik meccse és az első három gólja.

A napokban panaszkodott Tischler Patrik, hogy a tavalyi szezon állandó kezdőtagsága után rosszul esik neki mostanában a kispad. Az MTK 21 éves csatára az NB II.-ben 20-szor volt kezdő, az első osztályba jutás után viszont eddig csak háromszor és mindössze egy gólja volt.

Az Eger elleni bajnokin megkapta a bizalmat Garami József edzőtől és élt is vele. Neki 19 perc kellett a klasszikus mesterhármashoz. A 64. percben nyitotta a gólok sorát, a harmadikat a 83. percben szerezte.

Ezzel a triplával az újonc MTK hét meccs után is veretlen maradt az NB I.-ben és a vasárnapi eredményektől függetlenül az első helyről várhatja a nyolcadik fordulót.