Ferguson: Végre feldühíthet Mourinho

2013.05.04. 08:53

Egyre valószínűbb, hogy a Real Madrid-edző José Mourinho visszatér a Chelsea-hez a nyáron. A Manchester Unitedet irányító Alex Ferguson már várja, hogy újra összecsapjanak.

„Újra felidegesíthet majd, amikor egymás ellen játszanak a csapataink. Azt hiszem, hatalmas lesz a felhajtás körülötte, ha visszatér Angliába, de egyelőre nem tudok semmilyen részletet" - idézi az edzőlegendát a Sun.

Mourinho korábban többször elmondta, mennyire tiszteli Fergusont, egy időben a MU-edző utódjaként emlegették a lapok, de a 71 éves skót szakember nemrég döntötte el, még marad néhány évre, nem megy nyugdíjba.

A Sun úgy tudja, már a Chelsea kerete is kezd alakulni, Mourinho két korábbi kulcsjátékosát, Frank Lampardot és John Terryt mindenképp szeretné megtartani, viszont az Atlético Madrid-csatár Radamel Falcao és a realos Xabi Alonso érkezése nem valószínű.

A 34 éves Lampard szerződése a nyáron jár le, egyelőre nem ajánlottak neki újat. A középpályás már csak egy gólra van attól, hogy beérje a klubgólrekorder Bobby Tamblinget, ez még ebben az idényben összejöhet neki. Terryt még egy évig köti szerződés a londoniakhoz.

A Chelsea-t 2004 és 2007 között irányító Mourinho a Real Madrid keddi BL-kiesése után mondta, hogy ott szeretne dolgozni, ahol szeretik, ez pedig Anglia. A Spanyol Kupa döntője után ül majd le a Real vezetőségével tárgyalni, de az angol lapok szerint július elejétől már ő irányítja a Chelsea-t.  • Tippek
  • Bankszámla