Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Adél
-3 °C
5 °C

Mindenkit az érdekel, utáljuk-e egymást

2013.08.08. 17:37
Jól kijön a két sztár a Barcelonánál, egyre inkább érzik egymást a pályán.

"Mindenki azt kérdezi, van-e konfliktus Neymar és köztem, de egyáltalán nincs. Jól kijövünk, lassan megismerjük egymást. Még nem játszottunk sokat együtt, viszont már kezdjük érteni, a másik mit akar a pályán" - mondta nyáron érkezett új csapattársáról a Barcelona ázsiai turnéján Messi, aki hozzátette, a legfontosabb úgyis az, hogy a mérkőzéseken mindketten a győzelemért harcolnak majd.

A Barca-sztár burkoltan megfogalmazta a véleményét a csapat túrájáról is, azt mondta, nem biztos benne, hogy ez a legjobb módja a felkészülésnek, de már elutaztak, a szervezéssel pedig nincs gond.

Neymar leigazolása után többen kételkedtek abban, hogy a két sztár tud majd együtt játszani, a klublegenda Johan Cruyff például azt jósolta, hogy csapaton belüli konfliktusok jöhetnek. A holland még Messi eladását is mérlegelte volna, miután a Barca megszerezte Neymart.

A fiatal brazil sztár, aki nemrég még vérszegénységgel küzdött, mindenesetre meglőtte első gólját új klubjában, a Thaiföld elleni barátságos mérkőzésen talált be.  • Vennék
  • Hírek