Gusztáv
-4 °C
1 °C

Drágábban is vitték volna Bale-t

2013.09.25. 10:59

A Manchester United hiába ígért rá a Real Madrid százmilliós ajánlatára, mégsem tudták megszerezni a Tottenhamtől Gareth Bale-t, állítja több angol lap.

Az angol bajnok 120-140 millió euró közötti összeget is adott volna a walesi szélsőért, így legalább harmincmillió euróval lehetett volna drágább, mint Cristiano Ronaldo. A Mirror úgy tudja, a játékos még vissza is repült Spanyolországból Angliába, hogy tárgyaljon a United vezetőivel.

Végül a Real Madrid iránti rajongása döntött, állítólag Bale kérte a Real-vezetőktől, tegyék lehetővé a klubváltást. A madridi üzletet a nyáron még a Manchester United érdeklődése indította el, amint megtudták, hogy az angolok pénzt ajánlottak, Florentino Perezék is akcióba léptek.

A Real-elnök Perez a MU ajánlata miatt mondhatta kedd este, hogy nem is volt annyira drága a sztárigazolás. „Gareth Bale viszonylag olcsó volt. A Real Madrid filozófiája, hogy a legjobb játékosokat vegye meg, a nyári átigazolási piacon ő volt a legjobb. A klub összes nagy játékosa olcsón érkezett" – idézték a klubvezetőt spanyol lapok.

A huszonnégy éves Bale szeptember közepén mutatkozott be új csapatában, rögtön gólt rúgott a Valencia ellen, a múlt héten a Galatasaray ellen 6-1-re megnyert BL-meccsen is pályára lépett.