Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Megverette a játékosát a kihagyott 11-esért

2013.11.08. 12:26

Elképesztő folytatása lett Peruban a labdarúgó kupa szerdai fordulója után egy kihagyott büntetőnek. Az Unión Fuerza Minera és a Seatas de Oro csapatai két meccs után 1-1-re álltak összesítésben, így hosszabbítás, majd tizenegyespárbaj következett, melyben 4-3-nál az Unión Fuerza Minera játékosa, Martin Dall'Orso előtt állt a feladat, hogy életben tartsa csapatát. A 26 éves védő elhibázta a büntetőt, így kiestek a kupából.

A mérkőzés után a csapat tulajdonosa és annak testvérei felfegyverkezve szálltak fel a klub buszára, hogy elégtételt vegyenek az elvesztett meccsért a büntetőt hibázó Dall'Orsón, akit azzal gyanúsítottak, hogy eladta a mérkőzést.

A játékosra, szüleire és barátnőjére is pisztolyt fogtak, majd annak markolavával ütlegelni kezdték őket, a védőnek többek között felszakadt a fejbőre is, de több komolyabb sérülést is szenvedett. A megvert játékos a perui El Merciónak nyilatkozva azt mondta, hogy a tulajdonos két testvérével és közel ötven szurkolóval jelent meg a csapat buszánál, melyről mindenkit leszállítottak. Ezután többször is életveszélyesen megfenyegették, mielőtt elkezdték volna verni őket, de végül sikerült megmenekülniük.

Dall'Orso a perui televíziónak mutatta meg sérüléseit.