József, Bánk
-6 °C
0 °C

Mit kiabált C. Ronaldo a svéd nézőknek?

2013.11.20. 16:11

A kedd esti pótselejtezőn triplázó Cristiano Ronaldót szinte az összes labdaérintésénél fütyülte a svéd közönség, a portugál talán ezért is ünnepelte magát látványosan a góljai után, a nézők felé kiabált és magára mutogatott.

A Realban és a portugál válogatottban is óriási formában futballozó csatár azt kiabálta a lelátók felé, amit már klubcsapatában is többször.

Itt vagyok!

Utalva arra, hogy nem kell aggódni. Az Aranylabdára esélyes Ronaldo a mérkőzés után azt nyilatkozta, tisztában volt azzal, hogy a válogatottnak nagy szüksége volt rá. „Senkinek nem kell bizonyítanom, teszem a dolgom, és a pályán adok válaszokat" - tette hozzá a 3-2-es győzelem után. 

A másik oldalon két gólt szerző Ibrahimovicról is beszélt, aki egyébként harmadik gólja után megtapsolta. „Nem rivalizálok Zlatannal. Fantasztikus játékos, a legnagyobb svéd sztár, viszont nem versenyzem vele, a csapatomért játszom".

(A videón Ronaldo megmozdulásait gyűjtötték össze).

Ronaldo góljai után ordibáltak az egyik portugál rádióban is, Nuno Matos kommentátor szinte visított a harmadik Ronaldo-találatnál, mert azzal vált biztossá, hogy a vendégek kijutnak a jövő évi  világbajnokságra, Brazíliába.