Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kirakták a C. Ronaldót szívató labdaszedőt

2014.03.09. 19:32

A múlt heti Atlético Madrid–Real Madrid-derbi sztárja az a labdaszedő volt, aki Cristiano Ronaldót szívatta, beszólt a portugálnak, amikor pedig a madridi fenyegetően rástartolt, akkor egy hanyag mozdulattal eldobta mellette a labdát (a mérkőzés végeredménye 2-2 lett). 

Az Atlético Madridnál nem értékelték a poént, az Ivan nevű fiú hiába kért bocsánatot a tette után, a továbbiakban nem dolgozhat labdaszedőként az elsőosztályú bajnokikon. 

A labdaszedő ezek után az egyik közösségi oldalon kért bocsánatot, azt írta, a viselkedése nem volt méltó az Atlético Madridhoz. A klub egyébként azóta Cristiano Ronaldónak is megköszönte, hogy jól viselte a fiú megnyilvánulását.

Azt is megjegyezték, nem volt fair, hogy mindenki Ivant támadta az eset után, tény, hogy nem volt szép, amit tett, de még csak egy gyerek.