Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Műesett, restellte, visszamondta a 11-est

2014.03.10. 09:03

A Werder Bremen-játékos Aaron Hunt másodperceken belül lett közellenségből ünnepelt hős a Nürnberg elleni hétvégi Bundesliga-meccsen. Csapata 2-0-ra vezetett, amikor a hajrában látványosan eldobta magát a hazaiak tizenhatosán belül. 

Gräfe bíró megette, tizenegyest ítélt, a hazaiak a fejüket fogva értetlenkedtek, hogyan dönthetett így. Hunt felkelt, és rögtön odament a játékvezetőhöz, megbeszélte vele, hogy fújja vissza a büntetőt, mert nem történt semmi, Gräfe így is tett. Hunt ment volna tovább, de a nürnbergiek körbevették, lepacsiztak vele, és megköszönték neki a sportszerű viselkedést. 

A meccs maradt 2-0, a Werder Bremen a győzelemmel feljött a tizenegyedik helyre a Bundesligában, a Nürnberg a tizennegyedik. 

Az előző szezonban egy másik német válogatott csatár, Miroslav Klose tett hasonlót, amikor a Lazióban egy olasz bajnokin kézzel szerzett gólt, a bíró megadta, de ő szólt, hogy érvénytelenítse a találatot.