Olivér
4 °C
8 °C

Na, ki taposott Pepe fejére?

2014.03.24. 10:14

Nem kellett a hajráig várni a balhéra a vasárnap esti Real Madrid–Barcelonán, a 43. percben Messi gólja után szabadultak el az indulatok a hazaiak kapujánál. 

Az egyenlítő gól után Messi és társai rohantak a hálóba került labdáért, úgy tűnt, Pepe megpróbálta elállni az utat, Fabregas pedig nekiütközött. Erre a portugál megtámadta Fabregast, a két játékos agresszívan egymás arcába üvöltözött, Pepe egy kicsit meglökte fejjel Fabregast, erre mindketten elestek. Ekkor már odaért a többi barcelonai.

Nagy volt a káosz, így sokaknak fel sem tűnt, hogy közben Busquets megtaposta a földön fekvő realos fejét, igaz, hátulról a Real-kapus Diego Lopez is taszigálta őt. Az esetet nem nem szúrták ki a játékvezetők, csak a visszajátszásokon lehetett később látni.

Miközben Pepét megtaposták, ment tovább a balhé, volt lökdösődés, ütés és némi fojtogatás is, a játékvezető végül két sárgát osztott ki a tömegjelenet után, Pepe és Fabregas kapta. 

A második félidőben volt egy kiállítás is, Undiano bíró a 63. percben küldte le Sergio Ramost, mert úgy látta, a védő utolsó emberként leterítette Neymart. A Real Madrid a mérkőzés után úgy döntött, hogy megtámadja az ítéletet. 

A Barcelona a győzelemmel felzárkózott az élmezőnyhöz, a bajnokságot az Atlético Madrid vezeti 70 ponttal, ugyanennyi van a második Realnak (az egymás elleni eredmény számít, nem a gólarány), a Barcelona 69 ponttal a harmadik kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?