Huba
17 °C
33 °C

Na, ki taposott Pepe fejére?

2014.03.24. 10:14

Nem kellett a hajráig várni a balhéra a vasárnap esti Real Madrid–Barcelonán, a 43. percben Messi gólja után szabadultak el az indulatok a hazaiak kapujánál. 

Az egyenlítő gól után Messi és társai rohantak a hálóba került labdáért, úgy tűnt, Pepe megpróbálta elállni az utat, Fabregas pedig nekiütközött. Erre a portugál megtámadta Fabregast, a két játékos agresszívan egymás arcába üvöltözött, Pepe egy kicsit meglökte fejjel Fabregast, erre mindketten elestek. Ekkor már odaért a többi barcelonai.

Nagy volt a káosz, így sokaknak fel sem tűnt, hogy közben Busquets megtaposta a földön fekvő realos fejét, igaz, hátulról a Real-kapus Diego Lopez is taszigálta őt. Az esetet nem nem szúrták ki a játékvezetők, csak a visszajátszásokon lehetett később látni.

Miközben Pepét megtaposták, ment tovább a balhé, volt lökdösődés, ütés és némi fojtogatás is, a játékvezető végül két sárgát osztott ki a tömegjelenet után, Pepe és Fabregas kapta. 

A második félidőben volt egy kiállítás is, Undiano bíró a 63. percben küldte le Sergio Ramost, mert úgy látta, a védő utolsó emberként leterítette Neymart. A Real Madrid a mérkőzés után úgy döntött, hogy megtámadja az ítéletet. 

A Barcelona a győzelemmel felzárkózott az élmezőnyhöz, a bajnokságot az Atlético Madrid vezeti 70 ponttal, ugyanennyi van a második Realnak (az egymás elleni eredmény számít, nem a gólarány), a Barcelona 69 ponttal a harmadik kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt.