Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Göröcs: Törőcsik másodszor is feladta

2014.03.25. 11:39

A magyar válogatott és az Újpest egykori sztárfutballistája, Törőcsik András baráti köre mindent megpróbált korábban, de „Törőt sajnos semmi sem érdekelte, mintha feladta volna” – így látja az Újpest korábbi legendája, Göröcs János az agyműtét utáni mélyaltatásból ébreszteni kezdett klasszis helyzetét.

A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Göröcs azt mondta: a régi focisták gyakori italproblémái a haveri környezeten múlnak. 

„Ismerem Törő baráti körét, megpróbáltak korábban mindent, a haverjai mondják róla, hogy nem érdekli semmi. Úgy fest, sajnos föladta, ez már a második eset. Nem érdekelte az a sok segítség, amit kapott. Ott kezdődött minden, amikor elvesztette a pasaréti lakását, azóta már nem ad magára, sodródik. Amikor még én voltam az edző a Megyeri úton, Montpellier-ből hazatérve nálunk edzett, elígérkezett hozzánk, aztán néhány nappal később az MTK-nál kötött ki. A focisták italproblémái mindig a haveri környezeten múlnak, én is beleestem ilyesmibe: menjünk ide-oda, fizetik a fröccsöket, villognak a híres játékossal, aztán diktálnak – ez nálunk nagyon elterjedt; aki időben észreveszi, kikerülhet ebből a körből, akinek megfelel ez az élet, beleragad” – mondta el Göröcs.

Törőcsik múlt hétfőn elcsúszott, beütötte a fejét, agyműtétet hajtottak végre rajta, azóta is altatásban van.