Ilyen lesz az MTK új stadionja

2014.04.25. 21:05

Deutsch Tamás klubelnök csütörtökön jelentette be, hogy 6,5 milliárdból, 90 százalékban költségvetésből származó forintból fejlesztik az MTK sportlétesítményeit. Megújul a Hidegkuti Stadion, új klubház, klubmúzeum, MTK-shop is épül a Hungária körúton.

Az új stadionról már meg is jelentek a látványtervek, hajnalban a Cink.hu szivárogtatta ki a nem hivatalosokat, és ezzel lépéskényszerbe hozta a tervezőt, aki már kevésbé vázlatos, de valósnak látszó rajzokat mutatott be. A tervek szerint 2016-ban adják át az ötezer férőhelyes, teljes nézőterén fedett stadiont. Az új Hungária körúti futballaréna építése - a jelenlegi stadion elbontásával - a tervek szerint a tavaszi szezon befejeztével kezdődik el.

Hidegkuti Nándor Stadion látványtervei

Az MTK a Lantos Mihály Sporttelepet is felújítja, ott atlétikai központot, küzdősport centrumot és multifunkciós rendezvénycsarnokot is építenek. Ezen kívül felújítják a városmajori ikercsarnokot is, és két vízisportbázist, a népszigeti kajak-kenu és a pesterzsébeti evezőtelepet is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla