Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

169 találat az Indexről, és 7 a környékéről.

Gyakorlatilag újra felépül a lebontott SZOT-szálló

Gyakorlatilag újra felépül a lebontott SZOT-szálló

2018.02.19. 13:32 Módosítva: 2018-02-21 13:57:19
413
Keskenyebb lesz, és kicsivel szebb, de Pest felől nézve ugyanakkora lesz, mint volt. Az átalakítására készült tervek szerint húzzák fel újra.

2017. június 7., 21:03

Ordító látványtervhibák

Tudjuk, hogy minden látványterv hazudik (Földes Andris írt is egyszer erről egy remek cikket), na de legalább szépen, hihetően hazudnának. Merthogy vannak, amelyek elég bénán teszik ezt. Nem az olyan Photoshop-katasztrófákra

2016. június 27., 11:16

Klassz 3D-s képek a Mecsek elfeledett váráról

Pár napja megosztottam egy drónos videót egy olyan mecseki várról, amelyről biztosan kevesen hallottak, pedig még egy kísértethistória is fűződik hozzá. Máré váráról van szó. Most levelet kaptam a videó készítőitől, akik

2015. február 9., 12:39

Videó a CEU-ról Videó a CEU-ról

Légi felvételek a mostani, látványtervek a jövőbeni épületrészekről.

2014. április 25., 21:05

Ilyen lesz az MTK új stadionja Ilyen lesz az MTK új stadionja

A hírekkel ellentétben nem Illés Béla-szentély lesz a fedett, 2016-ra elkészülő, ötezer fős aréna neve.

2014. február 27., 11:38

Legvadabb álmaink is valóra válhatnak: jöhetnek az élő oroszlánok a Lánchídra!

Majdnem megfeledkeztem az egyik legfontosabb tegnapi eseményről, mely alapjaiban formálhatja át fővárosunk arculatát: az alkotmánybíróság első szűrőjén átment a Kétfarkú Kutya Párt alkotmányjogi panasza. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy indulhatnak a választásokon, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy meg is nyerhetik, ami azt jelenti, hogy fel is állíthatják végre az élő oroszlánokat a Lánchídon! Aztán szép nagy nyelvük legyen ám, és minimum két farkuk!

2014. február 8., 10:41

Menő lesz az Olimpiai Park

Játékos pergolák, nyugodt épülettömegek, letisztult homlokzatok. Itt a látványterv!

2014. február 4., 18:01

Azt a mindenit, de dögösen nézhetne ki az új kisföldalatti

Kukorelli Péter, Spanyolországban élő designernek meglódult a fantáziája és valami elképesztően klassz tervet álmodott.  Az Iho.hu szerint a váznál az eredeti, 1869-es kocsik hattyúnyak-kialakítását idézi a design, a homlokfalon pedig azért lehet egy erősen indusztriális fekete-arany tömb, mert az új kisföldalatti már vezető nélkül menne.

2013. december 15., 12:47

Ezt muszáj lesz megcsinálni! Óriáslufi parádé a Dunán Kockásfülű nyúllal, Grabowskival, videóval és fényképekkel. Eszelős!!!

Ez egyszerűen zseniális! Tényleg muszáj lesz megcsinálni! Budapest összes parádéját és látványos felvonulását, légi, vízi, földi és földalatti attrakcióját szívesen becserélném egy lebegő Kockásfülű nyúlra. Bár Mikrobiért soha nem voltam oda, azért az is nagyon jól néz ki az Országház előtt lebegve, egy suhanó Grabowski lufi pedig egyszerűen fergeteges lenne a Dunán. Valahogy annyira magától értetődő a dolog, hogy amikor megláttam, arra gondoltam, hogy hé ez mikor volt, hogy-hogy lemaradtam és még csak nem is hallottam róla. Kíváncsian várom, mikor válik valóra. Vagy legalábbis mikor alkot újra egy hasonlót KBZ, aki kitalálta és lemodellezte a Budapesti Óriáslufi Parádét. [A fényképeket az ArtistPub fórumban osztotta meg az alkotó.]

2013. november 27., 09:21

Megvan végre, milyen lesz a gyalogosközlekedés a Keletinél! Na jó, csak vicceltem

Ahogy feljövünk a metróból a kép bal alsó sarkában, felmehetünk a Baross térre, utána le a vasúti jegyénztárhoz a két lépcső valamelyikén, esetleg át a Rottenbiller felé, vagy izé, fel a hídra? Na álljunk csak meg! Nagyon megörültem a fenti ábrának, amikor megláttam, mert annyira klassz első ránézésre.

2013. november 7., 10:43

Hát nem olyan lesz a Nyugati tér, mint gondoltuk

Például olyan biztos nem lesz, mint a Minusplus 2008-as fenti tervén. Meg olyan sem lesz, mint ahogy a WestBalkán 2010-es tervein szerepelt: De még olyan sem lesz, ahogy azt idén nyáron elképzelték: Pedig az aztán nagyon nem volt földről elrugaszkodott valami.