Árpád
-2 °C
3 °C

A futball olimpiai bajnoknője részegen megverte unokaöccsét és nővérét

2014.06.21. 19:42

Letartóztatták Hope Solót, az Egyesült Államok női válogatottjának olimpiai bajnok kapusát, mert nővérét és unokaöccsét is bántalmazta otthonában rendezett családi buliban.

Szombat éjszaka a szomszédok értesítették a seattle-i rendőrséget, hogy Solóék házából verekedésre utaló hangok szűrődnek ki. Állításuk szerint próbálták leállítani, vagy eltávolítani a házból, de nem sikerült nekik.

A rendőrök ki is mentek, Solo részeg és feldúlt volt. 17 éves unokaöccsén és nővérén is ütésektől származó sérüléseket találtak. Solót őrizetbe vették, de még óvadék ellenében sem szabadulhat. Ügyét hétfőn fogják tárgyalni.

Balhék már eddig is voltak a családban, 2012 novemberében letartóztatták barátját, az NFL-játékos Jerramy Stevenst, mert rá támadt. Állítólag kábítólövedéket is használtak, hogy leállítsák, de végül bizonyíték hiányában nem lett semmi az ügyből. A pár pedig nem sokkal később összeházasodott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?