Lukrécia
13 °C
31 °C
Index - In English In English Eng

A norvég csodagyerek bemutathat a Unitednek, a Barcának és a Juvénak is

2014.11.11. 09:20

A norvég csodagyerek, Martin Ödegaard tizenöt évesen már kétszeres felnőttválogatott, Bajnokok Ligája-selejtezőt is játszott a Strömsgodsettel, amelynek lehetetlen lesz megtartania a szupertehetséget.

Ödegaard a magyar légiós, Kovács Péter csapattársa a Strömsgodsetben, amellyel a negyedik helyen végeztek a bajnokságban. A fiatal futballista nagyjából végigjátszotta az idényt, huszonhárom mérkőzésen öt gólt szerzett, ez volt az első idénye a profik között, de már augusztusban lehetett hallani, hogy harminc klub vinné.

Azóta tisztult a kép, és csak a legnagyobbak maradtak versenyben, a Barcelona, a Manchester United, a Juventus és az Ajax, de úgy néz ki, hogy a támadó középpályást egyik ajánlat sem érdekli, ő ugyanis Liverpool-szurkoló.

A Poolhoz is eljutott ez, mert az egyik norvég tévé szerint Ödegaard a karácsony előtt elutazik az idén csak szenvedő angol klubhoz, úgyhogy Brendan Rodgersék előnyből indulhatnak a versenyben. Persze nem lesz olyan könnyű dolguk, mert a norvég ifi a múlt héten már a Real Madridnál is tett egy látogatást.