Erzsébet
1 °C
4 °C

A kinézett horvát fiatal klubja csak nevetett a Videoton ajánlatán

2014.12.30. 13:04

Egy remek védőt nézett ki magának a Videoton futballcsapata. A válogatott keretbe is meghívott, 22 éves Borna Barisicért meg is tette az ajánlatát a fehérvári klub, de a horvátok előbb furcsállották az ajánlatot, majd jót nevettek a felkínált 25 ezer eurón, írta a 24sata.hr internetes portál.

Barisic értéke a transfermarkt.de szerint 325 ezer euró, így amikor az Osijek vezetősége megkapta a Videoton ajánlatát, arra gondoltak, hogy a magyarok biztosan egy nullát lefelejtettek az összeg végéről.

Zdravko Mamic, a klub vezetője elmondta, nagy szükségük van a pénzre, hiszen a körülbelül ötmillió kuna (200 millió forint) kihúzná az eszéki klubot a csődközeli állapotból. A Dinamo Zagreb Barisic mellett az Osijek másik tehetségét, Josip Mimicet is vinné, sőt még a kívánt összeget is megadná. Így szinte biztos, hogy a fiatal horvát tehetségek nem Székesfehérváron, hanem Zágrábban kötnek majd ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?