Olivér
5 °C
8 °C

Balotelli: Balotellinek tiszta a lelkiismerete, találjatok meg mást

2014.06.25. 22:15

A már a futball-világbajnokság csoportköre után elbúcsúzó Olaszország válogatottja balhés csatárát, Mario Balotellit tartja a kudarc egyik fő okozójának. A lemondó kapitány, Cesare Prandelli és Daniele De Rossi is megtalálta. Balotelli ellenben nem érzi magát hibásnak.

„Mario Balotelli vagyok, 23 éves, és nem én választottam, hogy olasz legyek. De az akartam lenni, mert Olaszországban születtem, és mindig is ott éltem. Nagyon vártam a vb-t, de szomorú, mérges és elégedetlen vagyok, magammal" – írta Instagramján az olasz csatár.

„Talán rúghattam volna gólt Costa Ricának, igazatok van, na és? Mario Balotelli büszke, hogy mindent megtett a hazájáért. Találjatok más kifogást, mert Mario Balotellinek tiszta a lelkiismerete, és készen áll arra, hogy erősebb legyen, mint valaha."

A csatár úgy érzi, hogy az ő hibáztatásában újra kijátszották a rasszista kártyát is. „Talán, ahogy mondják néhányan, nem vagyok olasz. Az afrikaiak nem hibáztatnák soha egyik testvérüket sem. Ebben mi, feketék, ahogy minket hívtok, fényévekkel előttetek járunk. Nem az a szégyen, hogy kihagytam a helyzetet, vagy kevesebbet futottam, hanem az igazságtalan kritika az."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?