Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vidal is a chilei végleges vb-keretben

2014.06.01. 23:34

 

A május elején műtéten átesett Arturo Vidal is bekerült a chilei labdarúgó-válogatott végleges, 23 fős világbajnoki keretébe. Az olasz bajnok Juventus és a chilei nemzeti együttes egyik legjobb játékosának a térdét kellett megoperálni, és komoly kérdés volt, hogy felépülhet-e a június 12-én kezdődő brazíliai vb-re.

Chile a világbajnokságon a címvédő spanyol, a legutóbb ezüstérmes holland csapattal, illetve Ausztrália együttesével van egy csoportban.

A 23 fős chilei keret:

kapusok: Claudio Bravo (Real Sociedad), Johnny Herrera (Universidad de Chile), Cristopher Toselli (Universidad Catolica)

hátvédek: Gary Medel (Cardiff City), Gonzalo Jara (Nottingham Forest), Jose Rojas (Universidad de Chile), Eugenio Mena (Santos), Mauricio Isla (Juventus)

középpályások: Jorge Valdivia (Palmeiras), Felipe Gutierrez (Twente), Jose Pedro Fuenzalida (Colo Colo), Francisco Silva (Osasuna), Arturo Vidal (Juventus), Charles Aranguiz (Internacional), Marcelo Diaz (Basel), Carlos Carmona (Atalanta), Miiko Albornoz (Malmo)

csatárok: Alexis Sanchez (Barcelona), Esteban Paredes (Colo Colo), Eduardo Vargas (Valencia), Jean Beausejour (Wigan Athletic), Mauricio Pinilla (Cagliari), Fabian Orellana (Celta)