Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gólt ér, ha ismered a szabályokat

2015.01.12. 16:58

Mit csinálsz, ha a panenkás büntetőd visszapattan a kapufáról? A legfontosabb szabály, hogy tilos hozzáérni, ugyanis két érintés miatt ilyenkor a büntetőt elszenvedő csapat jöhet szabadrúgással.

Ian Henderson egészen bizonyosan nem egy buta futballista, és egészen jól ismeri a sportág alapvető szabályait. A csatár a hétvégi, Bradford elleni idegenbeli meccs 12. percében rúghatott büntetőt. A trükkös lövés a felső lécről pattant vissza, Hendersen nagyon okosan lehajolt, így a mögötte berobbanó Vincenti bombázhatott a kapuba.

A harmadosztályú meccset végül a 93. percben lőtt góllal a Rochadel nyerte, a 11-es óta emberhátrányban játszó Bradford ellen. Azon meg csak külön irigykedni lehet, hogy a League One meccset 13 571-en látták a Coral Windows Stadiumban.