Edit
15 °C
29 °C

Messi boldog, a Barcánál fejezi be

2015.01.15. 13:00

Már az Aranylabda-díjátadó előtt azt nyilatkozta Lionel Messi, hogy nem akarja elhagyni a Barcelonát, és Luis Enriquét sem akarta kirúgatni, most a Barcelona elnöke és a vezetőedző folytatta a közvélemény győzködését, hogy minden rendben van.

Josep María Bartomeu elnök csütörtök reggel azt nyilatkozta egy helyi rádióban, hogy napi kapcsolatban áll legnagyobb sztárjukkal, aki igenis boldog a klubnál, tele van ambícióval, és továbbra is a Barcelonánál szeretné befejezni a pályafutását. „Semmi kétség a jövőjével kapcsolatban, jól érzi magát, ideköti a szerződése, ráadásul nagyszerű csapattársak veszik körül, akik segíteni tudják" – mondta Bartomeu.

A Barcelona-edző Luis Enrique a csütörtök esti, Elche elleni kupavisszavágót felvezető sajtótájékoztatón válaszolt a Messivel kapcsolatos kérdésekre. Leginkább arról beszélt, nem szeretne olajat önteni a tűzre, az argentin már kijelentette, hogy marad a Barcelonában, mindenki ezt szeretné a klubnál. Arról se nagyon akart beszélni, milyenek lennének Messi nélkül, de azt leszögezte, hogy az öltöző egységes, nincs konfliktus. 

Az angol lapok ettől függetlenül nem álltak le a témáról, most épp a Manchester Cityt hozták hírbe a játékossal, állítólag a klub 480 millió fontot áldozna rá, de ebben már benne van a fizetése és a bónuszok is.