Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Neymar: Cristiano Ronaldót meg kell büntetni

2015.01.27. 11:54

A Barcelona-sztár Neymar úgy érezte, hogy neki is hozzá kell szólnia Cristiano Ronaldo hétvégi balhéjához, miután a Real Madrid-sztárt kiállították a Cordóba elleni bajnokin.

"Nem nekem kellene állást foglalnom az ügyben, mert nem vagyok benne a fegyelmi bizottságban, és amúgy se szeretek más klubokról beszélni, de amit Cristiano Ronaldo csinált, az nem maradhat büntetés nélkül, még ha elő is fordulnak az ilyenek" - mondta brazil játékos.

Neymar szerint a támadókat rengeteget provokálják a mérkőzéseken, folyamatosan próbálják őket megfélemlíteni, és ezt időnként nagyon nehéz elviselni. Ennek ellenére a sztároknak tudniuk kell, hogyan kontrollálják a dühüket. 

A hétvégi bajnokin Ronaldo a 82. percben rúgta és ütötte meg a védő Edimart az ellenfél kapujánál. Hernandez játékvezető azonnal piros lapot mutatott neki. Ronaldo nyugodtan tudomásul vette, és leballagott a pályáról.

A két játékos azóta már kibékült, Ronaldo eltiltásáról szerdán dönt majd a szövetség, legrosszabb esetben kétmeccses eltiltás néz ki neki, ennél többet aligha kap. 

Ugyanis az eltiltás mértékét a játékvezető jelentése alapján határozzák majd meg, ebben az áll, hogy Ronaldót azért szórták ki a mérkőzésről, mert a labdával megrúgta ellenfelét. Az sem kizárt, hogy az automatikus egy meccset kapja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?