A Barcelona Suárez duplájával nyert a Manchester City otthonában, Messi büntető rontott. A Juventus 2-1-re verte otthon a Dortmundot.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A két csapat egyébként BL-döntőt is játszott, 1997-ben a németek 3-1-re nyerték meg a mérkőzést, Riedle két góljával és Ricken emlékezetes emelésével, a másik oldalon Del Piero talált be, így lett 3-1. 

  • Elég simán ment a Citynek a hétvégi bajnokija, otthon 5-0-ra gyalulták le a Newcastle-t, ráadásul csatáruk, Sergio Agüero megint kezd jó formában futballozni, legutóbbi két meccsén három gólt lőtt az angol csapatban. A hazaiak edzője, Pellegrini agresszív támadófocit ígért, Agüero mellett Dzeko is kezdeni fog, nincs viszont Yaya Touré. A Barcelona otthon égett a hétvégén a Málaga ellen, január eleje óta ez volt az első vereségük Messiéknek. 

    Manchester City: Hart - Kompany, Zabaleta, Clichy, Demichelis - Fernando, Milner, Nasri, Silva, Džeko, Agüero 

    Barcelona: ter Stegen - Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Daniel Alves - Rakitić, Busquets, Iniesta - Suárez, Messi, Neymar

  • Ez a kedd esti Juventus-Borussia Dortmund BL-nyolcaddöntő egyik nagy kérdése. Mert ugye a vendég németeknek egészen gyalázatos szezonjuk van a Bundesligában, de legalább már nem állnak kiesésre, és legutóbbi három bajnokijukat nyerték. Közben meg a Bajnokok Ligájában csoportelsők voltak, ezért is lesz érdekes nézni, hogyan megy majd nekik az olasz bajnokság listavezetőjénél. Mindenesetre a csapatok így állnak fel:

    Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba, Vidal - Tevez, Morata

    Borussia Dortmun: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Sahin - Mkhitaryan, Reus, Aubameyang - Immobile