Kornél, Soma, Napsugár
19 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

A külföldi kivásárlások akadályozásával indokolja a kormány, hogy az egyik veszélyhelyzeti rendeletében lehetővé tette, majd pedig sebtiben be is jegyeztette az állami elővásárlási jogot olyan magánkézben lévő ingatlanokra és bányaterületekre, amelyek építőipari nyersanyag- és alapanyag-lelőhelyek lehetnek.

Büszkeség, krokodilkönnyek és a német nagykövet rejtett üzenete. Olvasóink, munkatársaink és ismert közéleti szereplők arról, mit jelent nekik az Index, miért szeretik és miért utálják.

A nyolcéves Kelly Prosser az iskolából sétált hazafelé, mikor elrabolták 1982 őszén. Zsákutcák sora, 23 gyanúsított, több hamisnak bizonyult beismerés után idén egy podcasttel álltak elő a rendőrök, hátha az hoz felszínre új nyomot. Végül a DNS és a családfakutatási divat oldotta meg az ügyet.

tovább...
  • Támogatott tartalom

A biciklis nyaralás lehet az idei év slágere

A népszerű tengerpartok és kirándulóhelyek, repülőgéppel elérhető úti célok, de még a strandok is kerülendő kategóriába eshetnek a 2020-as szezonban. Ezért is lángolt fel a városi kerékpározás és a kétkerekű turizmus iránti lelkesedés. A közeli Karintia példáján keresztül mutatjuk, hogy mindenkinek jó opció lehet idén aktívan nyaralni.

A magyarok inkább a Balatonra menjenek. Pénteken elfogadják a költségvetést, de "nem lesz kolbászból a kerítés". Ha az egészségügy jól dolgozik, nem lesz második hullám, mondta a miniszterelnök a Kossuth rádióban.

homo politicus

csúcsidőszakok

Olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

megkapták

Majdnem négy hónap csúszással, de elindul a 2020-as Forma-1-es szezon. Mit láttunk a téli teszteken? Mi történt március óta? Pár árulkodó adattal lebuktatható a Ferrari műhisztije.

összeomlás

Videók
Közélet

„Regisztráltam egy vacak rendszerben, hogy aztán ne sikerüljön sem a vásárlás, sem a regisztrációm törlése. Kösz, posta.“

A The Last of Us Part II megosztotta a játékosokat, de az elvitathatatlan, hogy újabb generációs klasszikus született.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
  • 81 m2
  • 54,9 M Ft
Töltsd fel ingatlanod

Gazdagrétnél is menőbb helyet keres? Megtalálja Sasadon egy újszerű, jó árú, tágasabb lakóparki lakás formájában.

A világ egyik legkedvesebb embere kiakadt azokra, akik nem hajlandóak maszkot viselni. A színész nem a levegőbe beszél, hiszen ő is átesett a koronavíruson.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!