Fülöp, Evelin
EUR 392,49 Ft
USD 367,01 Ft
13 °C
27 °C

Előnyben a Barca a Bayern elleni BL-meccsekre

2015.04.29. 14:41

Ahogy sejtettük, Arjen Robben tényleg hiányozni fog a Bayernből a jövő heti és a két hét múlva következő BL-elődöntőkön kedd esti sérülése miatt. A klub szerda délben megerősítette, a holland vádliizom-szakadást szenvedett, két hónapra kidőlt.

Kérdéses továbbá Robert Lewandowski szereplése, bár az ő esélyei jók már a szerdai első meccsre is. A lengyel felső állkapcsa és orra tört el kedden, a BVB ellen, és - bár ez még nem hivatalos -, maszkban valószínűleg ott lehet Barcelonában.

A már korábban lesérültek közül hiányozni fog David Alaba, aki május közepén térhet vissza, Holger Badstuber, aki csak augusztusban. Bár már egészséges, szinte sansztalan a tavaly augusztusban keresztszalag-szakadással kidőlt Javi Martinez játéka, ilyen hosszú kihagyás után nem tud addig topformába kerülni.

Rejtély még Franck Ribery, aki több hónapja lábadozik, már rég fel kellett volna épülnie.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás