Erik, Alexandra
9 °C
18 °C

Dárdairól már kedden dönthet a Hertha

2015.05.25. 14:16

A keddi közgyűlésen várhatóan megerősíti tisztségében Dárdai Pál vezetőedzőt a Bundesliga élvonalában maradt Hertha BSC futballklub. 

A berliniek a szombati zárófordulóban 2-1-es vereséget szenvedtek a Hoffenheim otthonában, de ezzel együtt is kiharcolták a bennmaradást. "Szerdától vele folytatjuk a munkát, fantasztikus érzés, hogy sorozatban harmadik idényüket az élvonalban töltjük" - közölte a meccs után Michael Preetz klubmenedzser.

Fabian Lustenberger csapatkapitány marasztalná a magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó trénert, aki február óta megbízott edzőként irányítja a Herthát: "Friss lendületet adott a csapatnak, pozitív hozzáállással, ezért megérdemli, hogy a következő szezonban is ő legyen az edzőnk" - idézi az MTI a játékost. 

A tárgyalások során a felek Dárdai magyarországi megbízatásáról is egyeztetnek, a magyar válogatott június 13-án már Európa-bajnoki selejtezőt játszik Finnországban.

"Az egyik építkezésről megyek a másikra" - utalt a szakember a folytatásra, majd hozzátette: vakáció gyanánt szeretne a nyáron öt-hat napot a családjával tölteni.