Van Gaal: Legszívesebben megcsókolnám Depayt

2015.08.19. 11:12

Memphis Depaynak remek meccse volt a Manchester Uniteddel kedd este: két góljával és gólpasszával nyertek 3-1-re a belga Club Brugge ellen.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az edző Louis van Gaal először visszatért az Aston Villa elleni meccsen elkövetett labdavesztésekre, amikor Januzajt, Rooneyt és Memphist is kritizálta emiatt. Aztán az utóbbira külön kitért keddi teljesítménye miatt. 

"Legszívesebben megcsókolnám ma este. Ha egy futballista két gólt szerez, és még ad egy gólpasszt is, akkor általában ő hős. Persze egy edző már kicsit máshogy látja a dolgokat."

- mondta Van Gaal. Szerinte csak idő kérdése volt, mikor érik be Depay, de ez még nem jelenti azt, hogy mostantól könnyű dolga lesz, mivel csak két idénye volt a PSV-ben, mielőtt leigazolták.

A huszonegy éves holland a múlt szezonban gólkirály lett a PSV-nél, huszonkét bajnoki gólt lőtt. A Manchester Unitedben a kedd estiek voltak az első tétmeccsen lőtt góljai, de mindkettő zseniális volt, az elsőnél hülyét csinált a belgák védelméből, a másodikat a tizenhatoson kívülről tekerte be.  • Tippek
  • Személyi kölcsön