Blanka, Bianka
10 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Xabi Alonso 25-ről bezúzta

2015.12.15. 22:39

A Borussia Mönchengladbach három súlyos vereségbe futott bele négy napon belül, a BL-ben múlt kedden a Manchester City 4-2--re, Bundesligában szombaton a Bayer Leverkusen verte 5-0-ra, míg kedden a Werder Bremen 4-3-re nyert ellene a Német Kupa nyolcaddöntőjében.

A Borussia Stind góljával még vezetett is a 32. percben, majd a második félidőben egyenlített a fordító Werder ellen, de ezután öt perc alatt elúszott a meccs, Pizzaro majd Ujah is betalált, ezzel 4-2-re ment a vendégcsapat. Hrgota 93. perces gólja után pedig már nem volt idő az egyenlítésre.

A Bayer Leverkusen is hátrányba került a meccs első harmadában, de aztán simán, 3-1-re verte a negyedosztályú Unterhachingot. Hernandez most is folytatta jó sorozatát, megrúgta 18. leverkusenes gólját is.

A Bayern München a bajnokságban 12. Darmstadtot fogadta, a győztes gólra az első félidő végéig várni kellett. Xabi Alonso 25 méterről zúzott kapuba. Egy kifejelt labdát kezelt le, majd még a levegőben belebikázott. Esélye sem volt a kapusnak a kapáslövésnél.

Eredmények, Német Kupa, nyolcaddöntő:

  • Bayern München-Darmstadt 1-0 (1-0)
  • Erzgebirge Aue (III. osztály)-1. FC Heidenheim (II.) 0-2 (0-0)
  • Borussia Mönchengladbach-Werder Bremen 3-4 (1-0)
  • Unterhaching (IV.)-Bayer Leverkusen 1-3 (1-1)