Kleinheisler elégedetlen, beszélni fog a Werder edzőjével

2016.04.08. 09:15

A bundesligás Werder Bremenben eddig csak 181 percet játszott a magyar válogatott Kleinheisler László, aki a Nemzeti Sport pénteki számában nyilatkozott a helyzetéről. 

"Őszintén szólva nem így terveztem brémai pályafutásom első hónapjait. Persze volt lemaradásom a többiekhez képest a szerződtetésemkor, elvégre előtte fél évig nem futballoztam. De már csaknem három hónapja a Werdernél vagyok, erősödtem, a horvátok elleni felkészülési meccsen is láthatták, jobb erőben vagyok, mint korábban" - mondta a lapnak. 

Kleinheisler nem szeretné, hogy utolsó lehetőségként tekintsenek rá, és teljesítményével akarja kiérdemelni a csapatba kerülést. Azt tervezi, hogy beszélni fog Viktor Szkripnik vezetőedzővel, mert szeretné tudni, hogy miért nem kap lehetőséget. Már csak azért is, mert be akar kerülni az Európa-bajnokságra utazó keretbe, ehhez azonban játékidőre van szüksége. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla