Mervó mindent megtesz, ott akar lenni az Eb-n

2016.04.22. 09:17 Módosítva: 2016.04.22. 09:17

Mervó Bence szerdán duplázott lengyel csapatában, a Slask Wroclawban, és így már öt bajnoki mérkőzésen három gólja van. A Nemzeti Sport pénteki számának nyilatkozott a válogatottságról és a nyári Európa-bajnokságról. 

"Mindent megteszek, hogy beverekedjem magam az utazó keretbe, rajtam semmi nem múlik. Persze akkor sem dőlök a kardomba, ha esetleg nem sikerül. Bernd Storck remek szakember, ha nem visz magával a tornára, annak is meglesz az oka. A kerethirdetés ugyanakkor még nem aktuális, egyelőre az a fontos, hogy játékban legyek, és tartsam a formám" - mondta támadó.

Amikor Bernd Storck még az U20-as válogatott edzője volt, akkor is bizalmat adott Mervónak, akinek a vb-n több gólja is volt.

A futballista beszélt még arról is, hogy annyi kihagyás után az első bajnoki után nagyon besavasodott, két napig járni is alig bírt, mivel sokáig nem játszott tétmeccset. 

A huszonegy éves játékos a svájci Sionnal nem kapott lehetőséget, onnan került kölcsönbe Lengyelországba. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla