Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Storck: Svájc ellen kiderül, van-e esély a vb-kijutásra

2016.10.03. 18:33

Ha a magyar válogatott bele akar szólni a világbajnoki selejtezőcsoportban a továbbjutás kérdésébe, akkor Svájc ellen bizonyítania kell pénteken, mondta Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatón.

Az MTI szerint a német edző arra is kitért, hogy az Eb-n már bizonyította a csapat, hogy képes erősebb válogatottakkal szemben is jól játszani, és most ugyanerre lesz szükség, Svájc ugyanis veretlenül, tizenegyesekkel esett ki a nyolcaddöntőben, a labdabirtoklást nézve pedig a legjobb öt között volt a mezőnyben. Storck az is hozzátette, hogy a válogatott játékát egyelőre csak a pénteki meccsre hangolják, hiába kell utána három nappal Lettországban játszaniuk, azzal a selejtezővel még nem foglalkoznak.

Jó hír viszont, hogy a szövetségi kapitány szerint az elmúlt hetek bajnoki mérkőzéseinek köszönhetően javult a játékosok korábban sokat kritizált fizikai állapota.

A feröeri selejtezőt sérülés miatt kihagyó, az októberi meccsekre viszont már visszatérő Gera Zoltán elmondta, hogy még az Eb-n mutatottnál is jobb játék kellhet Svájc ellen.

A magyar válogatott pénteken 20.45-től fogadja a svájci csapatot. A rivális az Európa-bajnok portugálok 2-0-ás legyőzésével rajtolt a sorozatban.