Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Nem csak Szalainak akadt baja Fellainivel

2016.10.24. 09:52

4-0-ra ütötte ki a Chelsea a Manchester Unitedet a Premier League vasárnap esti rangadóján, a londoniak megsemmisítették José Mourinho csapatát. A verés valószínűleg nem lett volna ekkora, ha a 40. percben Martin Atkinson bíró - aki bemutatkozott már párszor a nagyközönségnek - nem engedi el nagyvonalúan a világ legegyértelműbb piros lapját David Luiznak.

A védőnek valami baja lehetett Marouane Fellainivel, akivel már Szalai Ádám is összeveszett az Eb-n, mert úgy ment oda, hogy

csak és kizárólag csak telibe találhatta őt.

A labdát valahogy talppal akarta megjátszani a brazil, amire persze semmi esély nem volt, így durván beletaposott a belga térdébe.

Vagy tízcentis vércsík keletkezett a lábszára fölött a sérült játékosnak, de Atkinson úgy gondolta, hogy itt elég lesz egy sárga. Fellaini a szünetről már vissza sem jött, le kellett cserélni. (A Chelsea az esetnél 2-0-ra vezetett.)

Röhej, hogy ez a bíró nem csak a Premier League-ben, de a Bajnokok Ligájában is vezethet, annak ellenére, hogy hétről hétre óriási baromságokat fúj. Persze az is nonszensz, hogy Angliában a marhaságai után még mindig visszaengedik a pályára. És hihetetlen, hogy a PL-ben még 2016-ban is meg lehet úszni ekkora brutalitást, Európa minden más topbajnokságában ez biztosan piros lett volna.

A United egyébként nem csak Fellainit veszítette el, az 52.-ben Eric Bailly középhátvéd, Mourinho egyetlen igazán bevált igazolása a nyáron, is lesérült. Edzője szerint súlyos a dolog, hétfőn derülhet ki, mennyire.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft